You are here
Home > ENTERTAINMENT > New Release Song Hold, PEMENANG Kim Jinwoo Mengumumkan Memasuki Tentera April 2 Seterusnya!

New Release Song Hold, PEMENANG Kim Jinwoo Mengumumkan Memasuki Tentera April 2 Seterusnya!

Tidak lama selepas peminat gembira selepas WINNER melepaskan lagu HOLD, nampaknya peminat mesti sedih kerana mereka akan ditinggalkan oleh Kim Jinwoo yang akan memasuki tentera pada 2 April.

Ini diumumkan langsung oleh YG Entertainment hari ini (3/27) yang mengatakan bahawa Kim Jinwoo akan memasuki Pusat Latihan Tentera di Nonsan, Chungcheongnamd-do.

Selepas mengikuti latihan asas selama 4 minggu, Kim Jinwoo akan menjadi pegawai perkhidmatan sosial di agensi yang ditetapkan. Kim Jinwoo juga menyampaikan berita ini secara langsung kepada peminatnya menerusi surat tulisan tangan yang ditulis oleh Kim Jinwoo hari ini (27/3) pada jam 4 petang KST.

Kim Jinwoo menulis, “Walaupun saya terpaksa berpindah sementara dengan Inner Circle (peminat peminat WINNER), tetapi saya akan kembali kepada kesihatan yang baik. Lebih daripada itu, saya sangat gembira dapat melepaskan album yang akan menjadi hadiah untuk PEMENANG serta peminat. Saya gembira mendengarnya bersama. “

 
Tambahan pula, “Walaupun kita masih mempunyai masa, mari kita menikmati hari sambil tersenyum dan gembira. Walaupun saya tidak dapat menyatakan kebahagiaan saya sepenuhnya, peminat adalah yang utama di dalam hati saya. Saya juga selalu mengucapkan terima kasih dan sayang kepada adik-adik saya (PEMENANG) yang kini telah menjadi keluarga saya, “tulis Kim Jinwoo, yang pada 26 Mac lepas melepaskan lagu Hold dan berjaya menduduki beberapa carta muzik. Di album penuh Ingatlah, terdapat 12 lagu baru yang akan dikeluarkan pada 9 April.

Peminat semakin penasaran tentang mesej yang akan dihantar oleh WINNER, yang mendapat banyak cinta dengan menunjukkan spektrum muzik yang luas.

YG berkata, “Memalukan bahawa PEMENANG tidak dapat menunjukkan prestasi lagu Pegang dan melakukan aktiviti dalam program muzik, tetapi album ini mempunyai tahap kesempurnaan yang tinggi. Semoga keikhlasan anggota WINNER dapat dirasakan oleh semua peminat. “

Jangan sedih, Inseo! Mari kita terus menyokong PEMENANG dan berharap Kim Jinwoo dapat melaksanakan tugas mandatinya dengan lancar ^^

그룹 위너의 김진우 / 사진제공=YG엔터테인먼트
Kim Jinwoo WINNER / YG Entertainment

Leave a Reply

Top