You are here
Home > TV > Muncul pada Sketchbook Yoo Hee Yeol, Ong Seong Wu Menyanyi Lagu GRAVITY dan Menunjukkan Keupayaan Drumming

Muncul pada Sketchbook Yoo Hee Yeol, Ong Seong Wu Menyanyi Lagu GRAVITY dan Menunjukkan Keupayaan Drumming

Ong Seong Wu telah membuat comeback sebagai penyanyi solo dan baru-baru ini muncul di rancangan muzik KBS2 Sketchbook Yoo Hee Yeol.

Dalam rakaman terbaru, Ong Seong Wu membuka acara dengan menyanyikan lagu Kim Jinho SG Wannabe Love This Moment. Beliau menunjukkan daya tarikan lain dengan kebolehan vokal yang jarang dapat didengar oleh peminatnya.

Ong Seong Wu mengeluarkan LAYERS album mini pertama pada 25 Mac. Beliau menyatakan 6 lagu baru sebagai lapisan yang mengandungi pelbagai perasaan yang dia rasai sepanjang tahun lalu. Ong Seong Wu juga menarik perhatian kerana beliau mengambil bahagian dalam lirik lagu dan menyusun lagu terbarunya. Sejak debutnya pada tahun 2017, Ong Seong Wu telah merasai banyak perkara dan berkata bahawa dia tidak mahu melupakan siapa dia dan akan terus mencapai impiannya menjadi orang yang lebih baik. Selepas itu, dia turut berkongsi kisahnya dengan Yoo Hee Yeol dan sebagai seorang senior, Yoo Hee Yeol tidak teragak-agak memberikan pelbagai nasihat kepadanya.

Selain mempersembahkan lagu Love This Moment dan GRAVITY, Ong Seong Wu juga menunjukkan keupayaannya bermain drum. Pada hari itu, Yoo Hee Yeol sendiri menawarkan Ong Seong Wu untuk bermain drum dan Ong Seong Wu tidak malu untuk menunjukkan kebolehannya. Bukan itu sahaja, dia juga menunjukkan kemahiran bertindaknya sekilas, yang berjaya mengundang kekaguman para penonton di studio.

 
Sketchbook Yoo Hee Yeol menunjukkan Ong Seong Wu akan disiarkan pada 27 Mac pada 11:25 petang KST. Selain Ong Seong Wu, penyanyi Ailee, band Hyukoh dan Park Kyung juga muncul sebagai bintang tetamu.

'유스케' 출연한 가수 옹성우/ 사진제공=KBS2
Ong Seong Wu / Yoo Hee Yeol’s Sketchbook

Leave a Reply

Top