You are here
Home > TV > Zico, Ong Seong Wu, Seo Ji Hoon dan Lee Do Hyun menjadi Bintang Tetamu Khas dalam Program SBS Running Man

Zico, Ong Seong Wu, Seo Ji Hoon dan Lee Do Hyun menjadi Bintang Tetamu Khas dalam Program SBS Running Man

SBS Running Man akan mempunyai bintang tamu khas dengan visual super kacak, iaitu ZICO, Ong Seong Wu, Seo Ji Hoon dan Lee Do Hyun.

Dalam penggambaran Running Man baru-baru ini, mereka menjalankan misi dengan membahagikan kepada dua pasukan, iaitu pasukan visual dan pasukan pelbagai. Lee Kwang Soo, telah dipilih untuk menjadi ketua pasukan visual dan bintang tamu sebagai ahli. Sementara anggota Running Man lain memasuki pasukan pelbagai, dan mereka menunjukkan protes terhadap Kwang Soo, seolah-olah dia tidak menerima bahawa Lee Kwang Soo menjadi pasukan visual.

Lee Kwang Soo mengetuai ahli-ahlinya, iaitu ZICO, Ong Seong Wu, pelakon So Ji Hoon dan Lee Do Hyun. Khususnya, ZICO, yang hanya mampu menyapu seluruh tangga dan kemudian dengan lagu Any Song, muncul semula pada program Running Man selama 4 tahun dan menunjukkan solidariti dengan anggota Running Man. Di samping itu, Ong Seong Wu yang baru-baru ini membuat kemunculan semula sebagai penyanyi solo dan ‘bintang bersinar panas’ Seo Ji Hoon juga menarik perhatian penonton dengan visual dan rupanya.

Lee Do Hyun, yang menerima kasih sayang kerana peranannya dalam drama Hotel De Luna juga menunjukkan semangat untuk muncul di Running Man. Dia mendakwa ingin memenangi misi itu, mendapatkan hadiah dan memberi hadiah kepada orang tuanya.

29일 방송될 '런닝맨' 예고/ 사진제공=SBS
Preview Running Man / SBS

Leave a Reply

Top