You are here
Home > TV > Seo Ji Hye ‘CLOY’ berubah menjadi Girl Pony dalam ‘Adakah Kita Makan Makan Makan Bersama?’

Seo Ji Hye ‘CLOY’ berubah menjadi Girl Pony dalam ‘Adakah Kita Makan Makan Makan Bersama?’

Drama Adakah Kita Makan Makan Makan Bersama? yang akan disiarkan pada MBC pada bulan Mei telah berkongsi pemotongan Seo Ji Hye yang memainkan Woo Do Hee, seorang pengeluar laman web saluran.

Adakah Makan Makan Makan Bersama Kita? adalah drama romantis yang menceritakan kisah sepasang lelaki dan wanita yang mencari cinta dan menyembuhkan perasaan kesepian mereka dengan makan malam. Drama ini adalah penyesuaian webtoon dengan tajuk yang sama yang diarahkan oleh Go Jae Hyun dan ditulis oleh Kim Joo. Penulis Park Jae Beom yang mendapat populariti melalui drama The Fiery Priest juga menyumbang sebagai pencipta.

Woo Do Hee adalah wanita yang menawan yang bukan hanya popular dengan lelaki tetapi juga wanita. Walaupun dikhianati oleh cinta, tetapi dia sentiasa ceria dan bersemangat di tempat kerja.

Dalam potongan yang masih diagihkan yang memaparkan Seo Ji Hye dengan poni di wajahnya. Ucapan semula jadi kelihatan berbeza dari gaya Seo dan Crash Landing on You yang menunjukkan sisi gadis yang menghancurkan. Seo Ji Hye, yang telah menunjukkan kemahiran akting yang menakjubkan dan mendapat banyak cinta melalui drama Crash Landing on You, kini akan kembali menunjukkan bakatnya melalui drama romantis yang dipasangkan dengan Song Seung Heon.

 
Adakah Makan Makan Makan Bersama Kita? akan menjadi perdana pada bulan Mei menggantikan drama 365: Ulang Tahun.

Seo Ji Hye dalam Shall We Eat Dinner Together / credit = Victory Contents

Leave a Reply

Top