You are here
Home > ENTERTAINMENT > Pemangku Dunia Jajal, Lee Jin Hyuk PDX101 Peminat Endlessly Satisfying

Pemangku Dunia Jajal, Lee Jin Hyuk PDX101 Peminat Endlessly Satisfying

Siapa yang tidak kenal Lee Jin Hyuk?

Penyanyi berbakat ini telah mencabar dirinya dalam bertindak dan menunjukkan keupayaannya untuk memperdalam peranannya dalam drama MBC Find Me Your Memory, yang ditayangkan pada 18 Mac. Dalam dramanya, Lee Jin Hyuk memainkan wartawan Jo Il Kwon, junior Lee Jung Hoon (Kim Dong Wook).

Dalam episod pertamanya, Lee Jin Hyuk mula muncul sebagai wartawan berita. Walaupun hanya untuk masa yang singkat, Lee Jin Hyuk berjaya menunjukkan tugas yang jelas dan peranan sempurna sebagai wartawan. Dia juga menunjukkan lakonan semulajadi, terutamanya apabila bercakap dengan Kim Dong Wook. Di samping itu, Lee Jin Hyuk juga menunjukkan sisi yang menghiburkan dengan melancarkan dialog yang menjemput ketawa.

사진=MBC '그 남자의 기억법' 방송 화면 캡처.
Cuplikan drama Find Me Your Memory

Lee Jin Hyuk memulakan kerjaya pada tahun 2015 dengan kumpulan UP10TION dan mendapat banyak kasih sayang sejak penyertaannya dalam program persembahan Mnet Produce X 101. Walaupun dia tidak berjaya sebagai ahli X1, dia masih menerima banyak sokongan daripada para peminat kerana kesungguhan dan kesungguhannya semasa persediaan bersama. ahli lain menuju penilaian rap dan tarian.

 
Selepas mendapat populariti terima kasih kepada kebolehan dan visualnya, Lee Jin Hyuk juga merebak sayapnya dalam aktiviti solo dan muncul dalam pelbagai pertunjukan, seperti Salon Sister, Five Cranky Brothers, dan Get Crazy atau Get Brave, juga melancarkan album solo SOL November lalu. .

Pada 26 Mac, Lee Jin Hyuk juga dilaporkan telah menembak SBS All the Butlers sebagai tetamu setiap hari. Tayangan yang memaparkan Lee Jin Hyuk dijangka disiarkan pada pertengahan April.

Oleh itu aktiviti Lee Jin Hyuk, yang bukan hanya memberi tumpuan kepada muzik, tetapi juga mempunyai banyak bakat dalam pelbagai bidang, termasuk bertindak. Para peminat juga nampaknya ingin melihat aktiviti Lee Jin Hyuk di masa depan! Mari kita menyokong kejayaan Lee Jin Hyuk!

업텐션 이진혁./사진=텐아시아DB
Lee Jin Hyuk UP10TION

Leave a Reply

Top